LOs student- og ungdomskonferanse

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

LOs student- og ungdomskonferanse

Har du lyst til å bli kjent med mange likesinnede unge LO-medlemmer fra ulike forbund og bransjer, vil du bli inspirert til å drive ungdomsarbeid eller har du rett og slett bare lyst til å være med på en gøyal og spennende konferanse?

Da må du melde deg på LOs student og ungdomskonferanse! 

Det er mye som beveger seg i verden og det er et stort behov for en solidarisk fagbevegelse. Derfor skal vi diskutere, og forme nye tanker. om hvordan vi sammen skal bygge en sterkere arbeiderbevegelse og hva som er kjernen i solidariteten vår. Du vil som deltaker derfor få god skolering i tillitsvalgtrollen.

Se hele programmet her!

Vi vil få med oss spennende innledere som skal snakke om alt fra det antifascisme til EØS samarbeidet. I tillegg til dette skal vi finne ut hvor veien går videre for det norske sosialdemokratiet, og vi skal høre hvilke planer ungdomspartiene har for fremtidens arbeidsliv og velferdsstat.  

Det vil selvfølgelig også skal bruke god tid på å bli kjent da det blir underholdning på både fredag og lørdag.

Praktisk informasjon

- LO dekker reise og opphold for to deltakere fra ungdomsutvalgene i hvert fylke (før sammenslåing), samt to styremedlemmer i LO-studentene i regionen.

- Øvrige deltakere må avklare deltakelse med sitt forbund i forkant av konferansen, da det er forbundene som dekker reise og opphold.

- Tapt arbeidsfortjeneste dekkes ikke av LO. 

- Sørmarka konferansehotell ligger fint til i skogen, og du bør ta med gode sko og klær for å kunne være ute. 

- Det et vil være kostymefest på lørdagen. Tema kommer!

Kontakt

Kalender