Kalender

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kalender

LOs Sommerpatrulje i Møre og Romsdal 2024

Mange unge har sitt første møte med arbeidslivet gjennom sommerjobb. Som deltaker på LOs Sommerpatrulje vil du hjelpe unge arbeidstakerne med å få kjennskap til sine rettigheter og plikter i arbeidslivet.

LOs Sommerpatrulje i Østfold 2024!

Det er mange unge som har planer om å skaffe seg en sommerjobb for å tjene litt ekstra penger i sommer. Da er det viktig å kjenne sine rettigheter. Ved å melde seg på LOs sommerpatrulje kan du hjelpe de unge, med å få kjennskap til sine rettigheter. Under møte vil du også få kartlagt hvordan unge arbeidstakere i Østfold har det ute i jobb. I forkant vil du få opplæring slik at du blir rustet til å besvare spørsmål og står klar til å hjelpe de unge!

Sommerpatrulje Troms

Siden 1985 har LOs sommerpatrulje reist rundt i landet og besøkt ungdommer i sommerjobben sin. Hensikten med LOs sommerpatrulje er å informere ungdommer om pliktene og rettighetene i arbeidslivet, organisere flere ungdommer i et LO-forbund, og hjelpe ungdommer som har utfordringer i jobben sin.

LOs Sommerpatrulje i Møre og Romsdal 2024

Mange unge har sitt første møte med arbeidslivet gjennom sommerjobb. Som deltaker på LOs Sommerpatrulje vil du hjelpe unge arbeidstakerne med å få kjennskap til sine rettigheter og plikter i arbeidslivet.

Studiestart LO-studentene ved UiT i Tromsø og Alta

Kom og møte LO-studentene og hør hvorfor det er lurt å være organisert under studietiden. Å bli studentmedlem i et LO-forbund er et av de smarteste valgene du gjør i studietiden. Sammen får vi høyere lønn, knallgode medlemsfordeler og en tryggere studiehverdag. Bli en del av Norges sterkeste lag!

Bli med LO Østfold studiestart på Høgskolen i Østfold!

I uke 33 starter nye studenter på Høgskolen i Østfold. LO Østfold har inngått et offisielt samarbeid med Fadderstyret på Høgskolen om å medvirke på felles aktiviteter. En del av samarbeidet er at LO Østfold holder stand på Olympiaden i Halden 14. august.

Lys mellom husan

«Lys mellom husan» er et fireårig prosjekt ledet av Finnmark fotballkrets og skal ut til alle kommuner i Finnmark. Det vil foregå 26.-27. august i Nordkapp, 27.-28 august i Måsøy, og 28.-29. august i Hammerfest.

Finnmarksuka

Finnmarksuka er en fagligpolitisk uke hvor LO tar «Arendalsuka» til Finnmark. Finnmarksuka gjennomføres i et samarbeid mellom LOs forbund, LOs lokalorganisasjoner og LO Troms og Finnmark. Årets rute er følgende: 26. august i Alta, 27. august i Hammerfest, 28. august i Båtsfjord og Berlevåg, 29. august i Vadsø og 30. august i Kirkenes.

Tromsuka

Tromsuka er en fagligpolitisk uke hvor LO tar «Arendalsuka» til Troms. Tromsuka gjennomføres i et samarbeid mellom LOs forbund, LOs lokalorganisasjoner og LO Troms og Finnmark. Årets rute er følgende: 2. september i Nord-Troms, 3. september i Tromsø, 4. september i Midt-Troms, og 5. september i Sør-Troms.

LO uka i Møre og Romsdal

For tredje gang skal vi arrangere LO uka. Her kan du foreløpig se hvilke forbund som deltar under LO uka. Mer informasjon kommer.

Regionkonferanse Troms

LOs Regionråd i Troms innkaller til Regionkonferanse. Konferansen vil bli arrangert fra onsdag 09. oktober og avsluttes torsdag 10. oktober 2024. Påmeldingsfrist er 06.september kl. 23.59. Det vil ikke være mulig å melde seg på konferansen etter påmeldingsfrist.

Regionkonferanse Finnmark

LOs Regionråd i Finnmark innkaller til Regionkonferanse. Konferansen vil bli arrangert fra tirsdag 22. oktober og avsluttes onsdag 23. oktober 2024. Påmeldingsfrist er 20.september kl. 23.59. Det vil ikke være mulig å melde seg på konferansen etter påmeldingsfrist.

LOs lærlingpatrulje Østfold 2024

I høst skal LOs lærlingpatrulje igjen besøke ungdom i arbeidslivet. Vi jobber for et godt og trygt arbeidsliv for alle ansatte. Patruljen gjennomføres mellom 28. oktober til 1. november i uke 44.