LO Student

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

TemaLO Student

Flere unge tillitsvalgte samlet i hyggelig samtale

LO Student

Er du en av veldig mange studenter som jobber ved siden av studiene? Det er ikke bare bare. LO er her hvis det røyner på.

Vi vet at de fleste som studerer har en en jobb ved siden av. Er du en av dem? Da er LOs studentmedlemskap tilbudet for deg! 

Sjekk ut medlemskapet her! 

LOs studentforum

LOs forbund har medlemmer i hele arbeidslivet. Over 120 000 av disse har høyere utdanning. 

LOs mål er å være den naturlige arbeidstakerorganisasjonen du melder deg inn i. Både når du jobber ved siden av studiene og når du går inn i din aller første jobb som ferdigutdannet. 

Med det som bakteppe har vi satt i gang et pilotprosjekt for å styrke LO og forbundenes tilstedeværelse og rekruttering ved universiteter, høyskoler og fagskoler: LOs studentforum. 

LOs studentforum er et samarbeidsforum for studenter som tilhører LOs medlemsforbund. Dette skal være en rekrutteringsarenda og en arena for relevant faglig og sosialt tilbud til studenter fra LO-familien. 

LOs studentforum etableres ved utvalgte utdanningsinstutisjoner: 

  • Universitetet i Tromsø
  • Høyskolen på Vestlandet (Bergen)
  • Høyskolen Kristiania (Oslo)
  • Universitetet i Agder
  • NTNU
  • Høgskolen i Volda

Over 130 000 unge medlemmer!

Visste du at LO er Norges største organisasjon for deg under 30 år? Over 90 000 arbeidstakere er organisert i et LO-forbund, og blant disse er over 130 000 under 30 år. Det gjør LO til en av de viktigste stemmene for unge i samfunnsdebatten!

Nyheter