Bli medlem

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Fordelene ved å være mange er mange!

Som medlem i et LO-forbund vil du ta del i det felleskapet som LO utgjør og nyte godt av de fordelene som medlemskapet og fordelsprogrammet vårt LOfavør gir. I tillegg vil du som medlem av Norges største arbeidstakerorganisasjon bidra i vårt arbeid for et anstendig og godt arbeidsliv. Sammen med godt over en million andre.

Fordelene ved å være LO-organisert

  • Avtalefestet lønn og arbeidstid
  • Innflytelse på lønns- og arbeidsvilkår
  • Avtalefestet ferie og feriepenger
  • Fradrag for fagforeningskontingenten
  • Et tillitsvalgtsapparat i ryggen
  • LOfavør fordelsprogram

LOfavør – fordelsprogrammet for medlemmer av et LO-forbund

Forsikringer

Når det gjelder forsikring er det viktig å velge riktig da det kan få store konsekvenser å velge feil. I over femti år har LOfavør kjempet for at du og dine skal ha ekstra trygghet hjemme. Allerede på 1960-tallet ble innboforsikringen som i dag er en del av ditt medlemskap innført. Hvilke andre forsikringer som er inkludert, varierer fra forbund til forbund. 

Ferie/Opplevelser

Ferie og fritid var noe av det første som ble tilgjengelig av fordeler i privatlivet for LO-medlemmer. LO skjønte tidlig at det var viktig med ferie- og fritidstilbud som ga alle arbeidstakere mulighet til rekreasjon, og pleie av familielivet. Etterhvert ble LOfavør feriereiser til. I dag omfatter mange av disse tilbudene ferie, reiseliv og opplevelser.

Hus og hjem

Noen av tjenestene vi bruker i privatlivet krever god oversikt, ekstra sikker levering eller at vi har kontroll på vilkår. Når det er mange tilbydere i markedet kan det være vanskelig å finne frem. Vi har forhandlet frem avtaler med fokus på trygg og oversiktlig leveranse i tillegg til pris hos våre leverandører. Her er ingen lokketilbud med skjulte vilkår. 

Bank

Vi har forhandlet frem bankfordeler for deg hos SpareBank 1. Der får du fordeler innen kredittkort, billån, boliglån, bruks- og sparekonto og konfliktlån. Det er forhandlet frem egne fordeler for deg som er under 34 år innen BSU, boliglån og depositumslån. 

Juridisk

Altfor mange av oss kommer i situasjoner hvor vi må ha, eller burde hatt juridisk hjelp. Advokathjelp er dyrt, og ofte er det lommeboka som bestemmer om du kan søke hjelp eller ikke. Vi mener advokattjenester bør være tilgjengelig for alle. Derfor tilbyr vi to gunstige måter du kan sikre deg god juridisk hjelp på: Advokatbistand fra Advokatfirmaet Legalis og Advokatforsikring fra HELP forsikring. I arbeidsrelaterte spørsmål kan alle forbund i LO benytte LO-advokatene, som er landets største arbeidsrettslige fagmiljø. Bistand i slike saker er en del av medlemskapet, og gratis for LO-medlemmer.

Større. Sterkere. Sammen.