Bli med LO Østfold studiestart på Høgskolen i Østfold!

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Bli med LO Østfold studiestart på Høgskolen i Østfold!

I uke 33 starter nye studenter på Høgskolen i Østfold. LO Østfold har inngått et offisielt samarbeid med Fadderstyret på Høgskolen om å medvirke på felles aktiviteter. En del av samarbeidet er at LO Østfold holder stand på Olympiaden i Halden 14. august.

For å sikre at dette blir et vellykket arrangement, trenger vi hjelp fra dyktige tillitsvalgte fra hele LO-familien til å møte studentene under fadderuken. Dette er en flott mulighet til å vise hva LO og forbunda står for, hvordan vi støtter studentene gjennom deres studietid og ute i arbeidslivet, og hvorfor de bør organisere seg i et LO-forbund. Ved å delta, kan du bidra til å skape et positivt førsteinntrykk av LO og forbunda.

Alle studentene på Høgskolen i Østfold samles på Olympiaden i Halden 14. august, og vi ser fram til en dag fylt med aktivitet og fellesskap. Oppmøte er kl. 14.30, og vi håper så mange som mulig av våre tillitsvalgte kan være til stede for å dele informasjon, svare på spørsmål og hjelpe til på LO-fellesskapets felles stand.

Du og ditt forbund trenger kun å stille med mannskap, og kan ta med egne strøartikler og brosjyrer. LO Østfold stiller med t-skjorter og gensere til alle oppmøtte, samt popcorn-maskin, lykkehjul, giveaways, og strøartikler.

Vi håper du kan bidra!

Kalender