Vi ønsker en riktig fin jul og et godt nytt år.

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Vi ønsker en riktig fin jul og et godt nytt år

LOs regionskontor i Østfold vil få takke for samarbeidet i året vi snart legger bak oss og ønske deg og dere en riktig fin jul og godt nytt år.

2023 har vært et aktivt år med mange aktiviteter og arrangementer i regi av LO-familien i Østfold. Dette var også året vi var tilbake som LO Østfold, etter å ha vært i LO Viken Oslo i 3 år.

Året startet med både ny organisasjonsmedarbeider; Kristine Fulsebakke og ny ungdomssekretær; Oscar Undahl som har vært vikar for Ummu som nå er tilbake etter mammaperm.

Noen av hovedaktivitetene vi har gjennomført i 2023 er:

Historisk streik

Det ble organisert en historisk streik for mindre forskjeller og en solidarisk ramme i mellomoppgjøret. Dette bidro også til at LOs forbund nå har over en million medlemmer til sammen.

Flere andre arrangementer 

Arbeidet med Kraftløftet i Østfold er satt i gang, samt at vi har vært medarrangør på Østfoldkonferansen og flere arrangementer med bl.a. Kompetanseforum Østfold, Partnerskap for Næringsutvikling i Østfold, NAV Øst-Viken og Viken fylkeskommunen, med flere.

Seier i Østfold

Vi ser nå frem til å få på plass nye Østfold Fylkeskommune og gleder oss til å samarbeide med blant annet Fylkesordfører Sindre Martinsen-Evje.

 

Vi ønsker en riktig fin jul og et godt nytt år.🎅

Kontakt

Kontakt

Kontakt

Ummu Aylin Çukurova

Faglig ungdomssekretær

Telefon: +47 91 12 75 54

E-post: uac@lo.no