Takk for innsatsen - nå begynner arbeidet

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Bilde av LO-bussen
AdobeStock MINDRE FORSKJELLER: – Vi vet hva som er viktig for våre medlemmer: Mindre forskjeller, sterkere velferd, og en satsning på god skole og eldreomsorg, sier LO-leder Peggy Hessen Følsvik.

Takk for innsatsen - nå begynner arbeidet

Over hele landet har LO-medlemmer og tillitsvalgte engasjert seg i valgkampen, men jobben er ikke over med det.

Valg 2023

– Under valgkampen har jeg møtt utallige medlemmer og tillitsvalgte som har stått på stand, banket på dører, delt ut brosjyrer, snakket med velgere og engasjert seg for et enda bedre lokalsamfunn. Jeg er stolt over det engasjementet, sier LO-leder Peggy Hessen Følsvik.

– Det er nå jobben begynner

– Tusen takk for innsatsen, men det er nå jobben begynner i landets kommunestyrer og fylkesting, legger hun til.

Hessen Følsvik mener vanlige folk trenger arbeiderbevegelsens stemme også i besluttende organer. Nå er det viktig at alle som har stått på i denne valgkampen, fortsetter det gode arbeidet for en rettferdig og omfordelende politikk til beste for folk flest.

– Vi vet hva som er viktig for våre medlemmer: Mindre forskjeller, sterkere velferd, og en satsning på god skole og eldreomsorg, sier LO-lederen.

På vegne av LO-medlemmene blir det en viktig jobb fremover å sikre at kommunalt ansattes lønns- og arbeidsvilkår ikke svekkes gjennom privatisering av velferdstjenester.

– LO skal selvfølgelig samarbeide med alle partier som ønsker samarbeid lokalt. Samtidig er vi de første som vil merke angrep på heltid, seriøsitet i arbeidslivet og lønns- og arbeidsvilkår. Vi kommer til å være på vakt fra første dag, og vil slå hardt ned på angrep på grunnleggende rettigheter. Det blir vår og våre tillitsvalgtes viktigste jobb framover, avslutter Følsvik.