LOs plan for omvalget i Moss

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Still opp i valgkampen til LO fellesskapet!

Valget i Moss nærmer seg med stormskritt og vi er i full gang med valgkampaktivitet! Den fagligpolitiske innsatsen i valgkampen kan bli avgjørende for utfallet i fylkestingsvalget.

Valg 2023

Det blir nytt fylkestingsvalg i Moss den 27. november og i den forbindelse arrangerer LO fellesskapet i Østfold valgkamp med hovedbudskapet BRUK STEMMERETTEN!

Tirsdag denne uka har vi hatt valgkamp kick-off i Moss!
Der fikk vi besøk av LO sekretær Are Tomasgard som pratet om hvorfor valg er viktig for LO. Regionleder Ulf Lervik og prosjektmedarbeider Simon Laabak gikk gjennom regionkontoret sin plan for gjennomføring av valgkampen, samt dag til dag plan frem til valgdagen.

 

Vi hadde også besøk av representanter for flere av de rødgrønne partiene og fagforeningene som prater om deres planer og tanker om valget i Moss.

 

Til uka skjer det mye spennende! Mandag 13. november starter forhåndsstemmingen og vi skal være til stede på Rygge storsenter og minne folk på å bruke stemmeretten.

Vi håper at tillitsvalgte og medlemmer i de ulike forbunda stiller opp og er aktive i valgkampen. Vi skal oppfordre folk til å bruke stemmeretten, og å stemme på politikere som heier på og kjemper for nye Østfold!

Meld deg på valgkamaktiviterer i Moss her.

Eller kontakt Simon Laabak tlf: 941 39 106

Her er en av løpeseddlene: 

Kontakt