Kalender

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kalender

Kunstig Intelligens (KI) til folket.

Arrangementet er nå fulltegnet. Velkommen til en hyggelig, humoristisk og lærerik kveld med underholdning og informasjon om Kunstig Intelligens (KI).

Kompetansebehovet i en urolig verden

Kompetanseforum Østfold inviterer til samling 25. april! Hva tenker Forsvaret om kompetanse og arbeidskraftsbehovet nasjonalt og regionalt fremover? Hvordan samarbeider Høgskolen i Østfold med Kongsberggruppen i dag og hvordan ser de for seg videre samarbeid?

Forsvars- og beredskapskonferansen i Østfold

Vi ønsker å invitere til Forsvars- og Beredskapskonferansen som finner sted den 28. mai på Smart Innovation Arena i Halden. Hensikten med dette arrangementet er å samle regionens tillitsvalgte, ledere og relevante nøkkelpersoner for å sette fokus på utfordringene knyttet til vår felles sikkerhet og beredskap.

LOs Sommerpatrulje i Østfold 2024!

Det er mange unge som har planer om å skaffe seg en sommerjobb for å tjene litt ekstra penger i sommer. Da er det viktig å kjenne sine rettigheter. Ved å melde seg på LOs Sommerpatrulje kan du hjelpe de unge, med å få kjennskap til sine rettigheter. Under møte vil du også få kartlagt hvordan unge arbeidstakere i Østfold har det ute i jobb. I forkant vil du få opplæring slik at du blir rustet til å besvare spørsmål og står klar til å hjelpe de unge!