Omaima Amdidach

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Omaima Amdidach

Ønsker seg ikke noe materialistisk til jul, men heller at den situasjonen vi alle står i blir bedre. (Fellesforbundet)

Hvem er Omaima? 

Omaima Amdidach opprinnelig fra Marokko bodd store deler av livet i Norge og er i en alder av 24 blir 25 8.des.20. Jeg har 8 års erfaring fra hotell og restaurant bransjen. Har vært ansatt hos Scandic Hotels As siste 5,5 år og 4,5 år hos Scandic Fornebu. ( jeg er nå frikjøpt for å jobbe i Fellesforbundet avd 10)

Hvorfor er du tillitsvalgt? 

Jeg utøvde min rolle som tillitsvalgt før jeg ble tillitsvalgt da jeg alltid tok initiativ til å si ifra på vegne av fellesskapet. Jeg vil at de menneskene som er svakstilt i samfunnet skal en dag bli sterke. Jeg ønsker ikke noe annet enn at alle rundt meg skal kjenne på rettferdigheten. Det skal ikke være de og oss, men bare oss.

Hva er et godt arbeidsmiljø for deg?

Et godt arbeidsmiljø for meg er at alle har det bra på jobb, at de trives og gleder seg til å komme på jobb. At jobben ikke skal føles bare som en plikt, men en slags hobby. Dette har veldig mye å si for det psykososiale.

Hva er det du jobber mest med som tillitsvalgt?  

Jeg fokuserer på det som påvirker mine medlemmer mest, hvis det er en utfordring enten om det dreier seg om arbeidsmiljøet, arbeidstimer, lønn eller noe annet så er det jeg jobber med og ikke alle mulige andre problemer som eksisterer. Alle henvendelser tar jeg på alvor og prøver så langt det lar seg gjøre å løse de.

Er det noe som er spesielt for din bransje/yrke som du kunne tenkt deg å endre? 

Bruk av ekstrahjelp er den største utfordringer, det er ikke fordi jeg ikke ønsker å ha ekstrahjelp på bedriften, men jeg vil at de ekstrahjelper skal ha en stillingsprosent slik at de ikke sitter hver måned med den usikkerheten. For og kunne gjøre en god jobb så trenger jeg som sikkert mange andre tillitsvalgt tid for å kunne utføre den jobben, dessverre så er vi ikke i stand til å trylle.

Hvordan har det vært å være tillitsvalgt i 2020? 

Det har vært veldig tøft med det grunnlaget at mange sjeler lider av den pandemien og jeg som tillitsvalgt skulle ønske jeg kunne gjøre alt for dem, men mulighetene er begrenset.

Hva gjør deg glad?  

Det som gjør meg glad og varmer hjerte mitt er når jeg ser at det jeg gjør er noe som gleder de jeg hjelper. Jeg gjør ikke dette fordi det er min jobb, men jeg gjør dette fordi jeg virkelig brenner for det.

Hva ønsker du deg til jul?  

Hmm, jeg ønsker ikke noe materialistisk, men heller at den situasjonen vi alle står i blir bedre.