Septembernytt fra Gardermoen

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Septembernytt fra Gardermoen

Høsten er i gang her på Gardermoen, og i September har vi kommet i gang med både synlighetsrunder, flyplassdager og vaffelonsdag.

I starten av september var Berit i København med alle prosjektmedarbeiderne i LO der de blant annet var en dag hos HK service, og fikk lære om deres serviceprosjekt på Kastrup. Det var utrolig lærerikt, og veldig spennende å høre om!

Vi går fortsatt synlighetsrunde hver mandag, og forsøker å spise lunsj i kantina. Ser du oss i rød jakke er det bare å ta kontakt dersom du lurer på noe eller bare vil slå av en prat.

Uke 38 hadde HK organiseringsuke. Vi krysser fingrene for mange nye medlemmer, og at flere har fått informasjon om hvorfor det er lurt å være organisert!

Siste onsdag i måneden, 28 september, var det flyplassdag. HK Region Øst og Fellesforbundet avdeling 10 deltok. Vi fikk gått en fin runde i terminalen, pratet og svart på spørsmål.

Onsdag 5 oktober er Gudruns siste dag før hun går ut i fødselspermisjon. Elisabeth Bjørke skal vikariere, hun har allerede vært hos oss noen uker og det har vært veldig hyggelig. Hun er til daglig tillitsvalgt hos Avarn, og har jobbet på Oslo lufthavn i 19 år.

image6b4jq.png