Oppnevning av meddommere

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Har du lyst til å bli arbeidslivskyndig meddommer?

Det skal nå oppnevnes 66 meddommere fra LO i Oslo og Akershus. Vi trenger forslag fra hele LO-familien på gode representanter!

Har du lyst til å bli arbeidslivskyndig meddommer? Har du erfaring som tillitsvalgt, eller annen erfaring med saksbehandling av arbedissaker? Da kan du være relevant som ny meddommer i Domstolen!

Vi har mottatt skriv fra domstoladministrasjonen hvor de ber LO sende inn forslag på arbeidslivskyndige meddommere for perioden 2025-2028. Alle punktene må fylles ut for å komme med i betraktningen.

Vi vil i utvelgelsesprosessen legge vekt på at kandidater har erfaring som tillitsvalgte eller solid erfaring i forbundet med saker, slik at vi i størst mulig grad kan sikre at vi får meddommere som kan gjøre en god jobb. Kjønn, geografi og bakgrunn vil også spille inn.

 

Høres dette interessant ut for deg? Meld din interesse til ditt forbund, eller fyll ut skjemaet under. 

Her er lenken som kan brukes for å fylle ut skjemaet. Det er viktig at meddommere som foreslås leser vedlagte retningslinjer.pdf fra Domstoladministrasjonen før skjemaet fylles ut. Frist er 28.april.

 

Vi håper på mange forslag fra alle LO-forbundene. Å være meddommer er en svært viktig jobb og vi trenger mange forslag. Ta kontakt om det skulle være noen spørsmål.