Regionkonferanse: Grensedragninger og kampkraft

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Foto: LO

Regionkonferanse: Grensedragninger og kampkraft

Vi teller ned dagene til vår regionkonferanse 28. februar til 1. mars med programslipp. Ukene fremover publiserer vi en smakebit på debattene du vil møte på konferansen.

Som LO-organisert medlem får du som regel hjelp av fagforeningen din dersom det oppstår en konflikt eller uenighet mellom deg og arbeidsgiver. Men hva gjør man når det oppstår konflikt eller uenighet mellom fagforeningene eller forbundene? Hvor (u)tydelig er grensene til hvem som organiserer hvem, og hvem som skal opprette hvilke tariffavtaler? Svaret på det er ikke alltid like enkelt, men vi tar dette opp som tema på regionkonferansen i Akershus og gleder oss til en god debatt! 

Litt om innleder 
Tone Faugli (45) kommer fra Lørenskog og er mor til fire. Faugli er utdannet vernepleier og har politisk erfaring fra både partipolitikk og fagbevegelsen. Lokalt i regionen har hun tidligere vært leder av LO Asker og Bærum, samt leder i FO Akershus. Hun har også tidligere bakgrunn som nestleder i FO før hun ble rådgiver og senere leder av forhandlingsenheten i Fagforbundet. I dag jobber hun som leder av LOs avdeling for forhandling og HMS. 

 

Meld deg på regionkonferansen her