LOfavørkus

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Foto: DFDS

LOfavør-kurs 26.-28. april

LOs regionkontor Oslo og Akerhus i samarbeid med SpareBank 1 Østlandet har gleden av å invitere tillitsvalgte til gratiskurs i våre bank og forsikringsavtaler!

Tid: Fredag kl. 08.30 til søndag kl. 10.00.
Sted: DFDS tur/retur Oslo-København.
Påmelding her

Oppmøte på fredag hos LOs distriktskontor Oslo og Akershus, Storgata 33c (inngang fra Hammersborggata). Det blir satt opp felles buss til kaien.

Utenom kurset, vil det også legges opp til å ha det sosialt og hyggelig, og muligheter til å bygge nettverk med andre LO-tillitsvalgte.

Frist for påmelding er 2. april. Om du har fått tildelt plass på kurset vil du få vite kort tid etter fristen.

Det er kun kurset, oppholdet og måltider som dekkes av LO Oslo Akershus. Dekking av eventuelt andre reisekostnader og tapt arbeidsfortjeneste må avklares med eget forbund.

Får du plass på kurset er påmeldingen bindende og det er forventet at du deltar på hele kurset. Spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes til osloakershus@lo.no.
På grunn av få plasser vil det ved stor pågang bli prioritert en person fra hver fagforening. Kursplass bekreftes kort tid etter søknadsfristen. Tapt arbeidsfortjeneste dekkes ikke av LO, dette må avtales med eget forbund i forkant av kurset.