Aktivitetskalender

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Aktivitetskalender

Vaffelonsdag!

LO inviterer alle medlemmer og tillitsvalgte til vaffelonsdag!

Kurs: Rettigheter og plikter

Lurer på hvilke rettigheter du har i arbeidslivet?💪🏼 Da må du melde deg på kurset vårt! Se info lenger nede.

Likelønnsdagen 2023

Torsdag 16. november markeres likelønnsdagen som et symbol på at kvinner fra denne datoen og ut året i prinsippet jobber gratis. LO inviterer i den sammenheng på frokostmøte!

Pensjonskurs

Bli med på pensjonskurs på Gardermoen 21. november eller i Oslo 23. november!

Velkommen til lansering av Kraftløftet-rapporten for Oslo og Akershus

Risikerer vi en mørklagt hovedstadsregion i framtiden? NHO Viken Oslo og LO Oslo og Akershus har gleden av å invitere til regional rapportlansering for Kraftløftet i Oslo og Akershus. I denne regionen er kraftunderskuddet allerede et faktum og situasjonen kan bli langt verre. Likevel, den kunnskapen vi nå har gir et unikt utgangspunkt for en storsatsing på energieffektivisering og fornybar kraft. Men det haster! Gjennom å identifisere eventuelle barrierer og løsninger med stort potensial er målet å peke ut hva Oslo og Akershus' rolle skal være i det nasjonale kraftbildet og bidra til å gjøre denne regionen bedre rustet til grønn omstilling og et økende kraftbehov i årene framover.

Hvordan skal 1. mai markeres i fremtiden?

I godt over 130 år har man markert 1.mai i Norge. LOs Regionkontor og LOs lokalorganisasjoner inviterer alle dere som har hatt, eller skal ha en rolle rundt 1.mai i 2024 i Oslo eller i Akershus.