Om LO i Trøndelag

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Om LO i Trøndelag

LOs regionkontor i Trøndelag er en del av LOs administrasjon, og får sine arbeidsoppgaver tildelt av LOs ledelse. Regionkontoret har koordineringsfunksjon i forhold til forbund og lokalorganisasjoner, og har aktiviteter som ivaretar dette.

LO i Trøndelag har over 100 000 medlemmer fordelt på 24 forbund. Det er 15 lokalorganisasjoner i fylket, som skal være med å bygge opp rundt den faglige og politiske aktiviteten lokalt.

LOs regionkontor i Trøndelag har kontorer både i Trondheim og på Steinkjer og er samlokalisert med mange forbund, foreninger og organisasjoner bla. Fellesforbundet, Handel og Kontor, Norsk Arbeidsmandsforbund, Norsk Folkehjelp, LO Stat og Arbeiderpartiet.

Det er seks ansatte ved kontoret; regionleder Kristian Tangen, regionnestleder Kristine Svendsen, faglige ungdomssekretærer Amund Losen Moholdt og Malin Solheim Buan, organisasjonsmedarbeidere Tone A. Vorseth Graneggen og Randi Nessemo samt lærling i Kontor- og administrasjonsfaget Marte Aune, se informasjon i kontaktblokker.

LO-kontorene er åpene fra kl. 08.00 - 16.00 mandag - fredag (til kl. 15.30 fra 15. mai – 15. september).

Kontaktinformasjon:

  • Telefon 23061000
  • Mail trondelag@lo.no
  • Postadresse: postboks 791, 7408 Trondheim
  • Besøksadresser:
    - Trondheim: Olav Tryggvasonsgt. 5, 7011 Trondheim
    - Steinkjer: Bomveien 3, 7725 Steinkjer

Velkommen!