Ungdomssamarbeid på tvers av LOs lokalorganisasjoner på Innherred

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Ungdomssamarbeid på tvers av LOs lokalorganisasjoner på Innherred

På Innherred er ungdommen i lokalorganisasjonene i full sving med prosjektet LO ung Innherred. Prosjektet har som mål å øke engasjementet, skape arenaer og øke organisasjonsgraden blant unge i LO-familien.

Det er lokalorganisasjonene LO i Steinkjer og omegn, LO i Inderøy og Leksvik, LO i Verdal og LO i Levanger som står bak prosjektet. Hver lokalorganisasjon har en ungdomsrepresentant som sitter i arbeidsgruppen for prosjektet. Gruppa har avholdt flere møter og lagt en aktivitetsplan for året 2022 som de nå jobber med å gjennomføre. Først ut er deltagelse på LOs serviceprosjekt sin påskepatrulje, hvor de torsdag 7. april skal besøke Amfi Steinkjer for å dele ut påskeegg, les mer om påskepatruljen her.

Gjennom å samarbeide i dette prosjektet håper lokalorganisasjonene at aktiviteten blant og for ungdom ute i distriktet øker.

De som sitter som representanter fra lokalorganisasjonene inn i arbeidsgruppen i dag er:

LO i Steinkjer og omegn: Lars Iver Flaattedal

LO i Inderøy og Leksvik: Stine Skogset Fanssen

LO i Verdal: Ole Christer Skjærvø

LO i Levanger: Glenn Håvard Jakobsen (leder for gruppen)

LOs regionkontor i Trøndelag bidrar med ungdomssekretær Marte Elida Aune og Malin Solheim Buan.

I tillegg til de oppnevnte representantene arbeider gruppen med å tilknytte seg flere ungdommer i nedslagsfeltet, som har lyst til å bidra både på planlegging og gjennomføring av aktivitet.

Kontakt

Kontakt