Trondheim Pride

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Trondheim Pride

LO Trøndelag er stolt hovedsamarbeidspartner med Trondheim Pride 2021!

LO Trøndelag er sammen med Sulland, Mini og Utdanningsforbundet  hovedsamarbeidspartnere med Trondheim Pride 2021, noe vi er veldig stolte og glade over!

NTL NTNU og Fellesforbundets klubb ved lageret hos Coop Norge SA er samarbeidspartner med LO Trøndelag under Trondheim Pride!

Trondheim Pride startet 3. september, se program.

LO deltar med stand og i parade lørdag 11. september.

Standen blir på torget i Trondheim kl. 11.00 til 16.00. Her deler vi ut give aways, har quiz og en prat om hva LO mener om inkludering i arbeidslivet!

LO får 15 deltakere i paraden, som får utdelt armbånd på forhånd. Oppmøte fra kl. 12.00 til 12.45 på Trondheim Katedralskole. Paraden har avgang kl. 13.00 og avsluttes i Munkegata. LO har med banner og små flagg. 

Vi håper DU har lyst til å være med LO på stand eller i parade, ta kontakt på trondelag@lo.no - de første 15 påmeldte får delta!

Oppmøte kl. 10.00 lørdag 11. september på LO-kontoret i Folkets Hus, Olav Tryggvasons gate 5, 2. etasje (inngang A/B) for utdeling av materiell, klær, informasjon og frakt av utstyr.

Det er bestilt bord på Graffi Grill Solsiden kl. 17.00 for evalueringsmøte og middag!

LO dekker reiseutgifter!

Alle skal få være seg selv. På jobb. På skolen. Og i hverdagen. LO Trøndelag er stolt samarbeidspartner med Trondheim Pride, Steinkjer Pride og Røros Pride!

Pride 2021: Kan du være deg selv på jobb?