LOs lærlingepatrulje gjennomføres digitalt

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

LOs lærlingepatrulje gjennomføres digitalt

LOs lærlingepatrulje i Trøndelag tilpasser seg dagens situasjon og blir digital.

I 2019 arrangerte LO sin aller første nasjonale Lærlingepatrulje og besøkte nesten 900 lærlinger i hele landet på sin arbeidsplass. Målet med patruljen er å snakke med lærlingene, finne ut hvordan de har det i læretida og dele informasjon om hvilke rettigheter og plikter de har. På den måten kan vi hjelpe lærlingene til å kunne få mest mulig ut av læretida og hverdagen de har på læreplassen. I 2020 måtte vi dessverre avlyse patruljen flere steder i landet, også i Trøndelag. Nå planlegger vi en ny gjennomføring, denne gangen digitalt. 

Av hensyn til smittvern for Covid 19 har LO Trøndelag valgt å avholde lærlingepatrulje som en ringepatrulje. Selv om vi gjerne skulle besøkt lærlingene der de er, så er det også nyttig å snakke med de der de er via telefon.

Ringepatruljen gjennomføres i sin helhet 15. – 19. februar på lokaliteter både sør og nord i fylket. Gjennom å delta på LOs lærlingepatrulje vil du lære mye om lover og regler innenfor arbeid og utdanning, samtidig som du forhåpentligvis får muligheten til å bli kjent med andre flotte ungdommer i LO-felleskapet.   

Helsemyndighetenes råd om smittevern vil bli fulgt, og LO tar selvfølgelig ansvar ovenfor deg og alle andre som skal delta på patruljen.  

Har du lyst til å delta og bidra til at lærlingene i Trøndelag får en litt bedre hverdag? Ta kontakt med ditt forbund, eller LOs ungdomssekretær i Trøndelag på epost malin@lo.no.

Meld din intresse for å delta i dag!