Engelskkurs for tillitsvalgte

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Engelskkurs for tillitsvalgte

Er du tillitsvalgt i et miljø hvor engelsk blir mer og mer brukt i hverdagen?

LO i Trøndelag tilbyr nå i regi av AOF Norge et kurs for deg som føler deg litt ustø, slik at du kan bli tryggere i å kommunisere på engelsk om arbeidsplassen, rollen og oppgavene dine. Kurset blir utviklet med utgangspunkt i deltakernes behov og ønsker.

Hva får du igjen for å ta kurset?

  • trening i å snakke engelsk
  • økt ordforråd innen faglig og politisk engelsk
  • å kunne presentere deg selv og arbeidet ditt på engelsk 

Det kreves at deltakerne har grunnleggende engelskkunnskaper. Det er ikke krav til forkunnskaper om fagbevegelsens spesifikke ordforråd eller til skriftlig engelsk.

 

Tid og sted
Kurset avholdes over tre dager ved bruk av undervisningsplattform Teams:
9. - 11. mars kl. 09.00 - 15.00.

Kostnad
Kurspris pr. deltaker er kr. 14.500,- som inkluderer administrasjon, kursutvikling, før- og etterarbeid. I tillegg kommer AOFs ordbok for tillitsvalgte kr. 225,- pr. deltaker + porto. Faktura sendes fra AOF Norge.

Det er mulig å få dekket kurskostnadene gjennom OU-midler i de enkelte forbundsområder. Fondsmidler dekker alle kostnader ved kurset inkludert eventuell  tapt arbeidsfortjeneste. AOF Norge søker om godkjenning.

Påmelding
6 kursdeltakere - de først påmeldte får plassene. Påmelding med deltakers navn, fødselsdato, hjemmeadresse, e-postadresse, mobil og forbund senest onsdag 17. februar til trondelag@lo.no.

Fagansvarlig og kursveileder
Josephine Bakke, AOF Norge, mail: josephine.bakke@aof.no, telefon 911 76 488.