Serviceprosjektet ruller videre

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Serviceprosjektet ruller videre

Det organiseres godt på kjøpsentrene på Gjøvik, Lillehammer og Hamar takket være Serviceprosjektet, som kan telle 91 nye medlemmer i løpet av året som har gått. Prosjektet har gitt så gode resultater at det fortsetter et år til.

Etter 33 gjennomførte aksjonsdager gjennom året kunne prosjektmedarbeider Beate ta en opptelling over resultatene gjennom året. Tilsammen har forbundene fått 91 nye medlemmer siden prosjektstart og det er inngått 7 nye tariffavtaler. Målet var 65 nye medlemmer og 10 nye tariffavtaler. 

Etter et aktivitetsrikt år ble årets oppsøkende virksomhet avsluttet med julepatrulje på CC Strandtorget, CC Hamar og CC Gjøvik. De ansatte på sentrene fikk julekort og nissekompiser som takk for at de holder (h)jula i gang for oss andre. Det ble tatt godt i mot både fra de ansatte, men også fra andre besøkende som la merke til LO-flokken med godt i handlevogna. 

Det er Fagforbundet Innlandet, Norsk Arbeidsmandsforbund avd 5, Fellesforbundet avd 670 og HK Region Innlandet som har vært med i prosjektet i 2022, og erfaringene er såpass gode at prosjektet videreføres også i 2023 med utvidet område for oppsøkende virkomshet slik at også Fellesforbundet avd 27 Innlandet Transportarbeiderforening også kan delta. I 2023 vil kjøpesentrene fortsatt være et satsningsområde, men i tillegg vil vi også besøke bysentrum i de byene kjøpesentrene ligger i. 

Med på laget er fortsatt Beate fra LO Innlandet, nå i 100% stilling for å drive prosjektet videre sammen med forbundene.