Serviceprosjektet Innlandet

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Fasaden til CC Gjøvik
Serviceprosjektet skal ha aktiviteter på kjøpesenter i Innlandet. Blant annet på CC Gjøvik.

Serviceprosjektet Innlandet

På nyåret 2022 starter vi serviceprosjektet på CC Hamar, CC Gjøvik, Strandtorget (Lillehammer), Amfi Elverum og Kremmertorget (Elverum). Er du tillitsvalgt eller medlem som ønsker besøk på nettopp din arbeidsplass, så ta kontakt.

Helt siden 2016 har LO hatt fokus på organisering i servicesektoren, først gjennom «Ekstraordinær kampanje for servicesektoren» som var et sentralt prosjekt fra 2016 til 2019, og nå gjennom Serviceprosjektet 2.0 som skal gå ute i regionene. I 2022 vil også prosjektet omfatte Innlandet.

Bakgrunnen for denne satsningen ligger i at servicesektoren er en bransje som generelt har lav organisasjonsgrad, noe som kan forklares blant annet med stor andel av deltidsansatte og stor utskifting av ansatte, men det finnes også mange ansatte som har hele sitt yrkesliv og karriere innenfor service.

I Innlandet er det 4 forbund som deltar i prosjektet og som dermed utgjør styringsgruppa i prosjektet. Dette er Fellesforbundet avdeling 670, Fagforbundet Innlandet, Handel og Kontor region Innlandet og Norsk Arbeidsmandsforbund avdeling 5. Disse forbundene organiserer bredt blant ansatte man finner på kjøpesentrene, som frisører, apotekansatte, butikkansatte, vektere, renholdere og kafé- og serveringspersonale.

Vi i LO Innlandet setter også av betydelige ressurser i dette prosjektet og har ansatt prosjektmedarbeider som hovedsakelig skal jobbe med følge opp prosjektet sammen med forbundene gjennom året som kommer. Det kommer til å bli jevnlige besøk på hvert kjøpesenter sammen med forbundene, i tillegg til andre aktiviteter for medlemmer og tillitsvalgte.

Prosjektmedarbeideren i prosjektet heter Beate Karlsen og kan nås på e-post eller telefon. Kontaktinformasjon finnes på denne siden. Beate er tilgjengelig fra 13.01.2022.

Kontakt