Dagskonferanse om organisering

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Foto: Maskot/NTB

Dagskonferanse om organisering - Tørre å spørre

LO Innlandet arrangerer i forbindelse med Serviceprosjektet kurs i organisering den 25. august på Scandic Hamar. Dette er midt i blinken hvis du synes det er vanskelig å verve nye medlemmer eller trenger ny inspirasjon.

Konferansen vil være mellom 9 - 16 den 25. august og innledere fra Sellit AS vil gjennom teori og praktisk tilnærming berøre tema som hvordan man kan overvinne mentale barrierer som hindrer oss i å ta initiativ, hvordan vi kan bygge opp en samtale om verving og effektiv argumentasjon. 

Målet med konferansen er at du som tillitsvalgt skal være tryggere i din rolle når det kommer til å organisere flere medlemmer til din forening eller forbund. 

Medlemmer og tillitsvalgte fra forbundene HK, Norsk Arbeidsmandsforbund, Fellesforbundet og Fagforbundet vil være prioritert da de er deltakere i serviceprosjektet, men også dere fra andre forbund vil kunne delta ved ledige plasser.

LO dekker konferansen. Tapt arbeidsfortjeneste og eventuell reise dekkes av den enkelte eller du kan spørre forbundet ditt om å dekke for deg.  

Påmeldingsfristen er satt til 14. august og du melder deg på ved å fylle ut følgende skjema som du finner her!