Kalender

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kalender

Studiestart LO-studentene ved UiT i Tromsø og Alta

Kom og møte LO-studentene og hør hvorfor det er lurt å være organisert under studietiden. Å bli studentmedlem i et LO-forbund er et av de smarteste valgene du gjør i studietiden. Sammen får vi høyere lønn, knallgode medlemsfordeler og en tryggere studiehverdag. Bli en del av Norges sterkeste lag!

Bli med LO Østfold studiestart på Høgskolen i Østfold!

I uke 33 starter nye studenter på Høgskolen i Østfold. LO Østfold har inngått et offisielt samarbeid med Fadderstyret på Høgskolen om å medvirke på felles aktiviteter. En del av samarbeidet er at LO Østfold holder stand på Olympiaden i Halden 14. august.

Lys mellom husan

«Lys mellom husan» er et fireårig prosjekt ledet av Finnmark fotballkrets og skal ut til alle kommuner i Finnmark. Det vil foregå 26.-27. august i Nordkapp, 27.-28 august i Måsøy, og 28.-29. august i Hammerfest.

Finnmarksuka

Finnmarksuka er en fagligpolitisk uke hvor LO tar «Arendalsuka» til Finnmark. Finnmarksuka gjennomføres i et samarbeid mellom LOs forbund, LOs lokalorganisasjoner og LO Troms og Finnmark. Årets rute er følgende: 26. august i Alta, 27. august i Hammerfest, 28. august i Båtsfjord og Berlevåg, 29. august i Vadsø og 30. august i Kirkenes.

Tromsuka

Tromsuka er en fagligpolitisk uke hvor LO tar «Arendalsuka» til Troms. Tromsuka gjennomføres i et samarbeid mellom LOs forbund, LOs lokalorganisasjoner og LO Troms og Finnmark. Årets rute er følgende: 2. september i Nord-Troms, 3. september i Tromsø, 4. september i Midt-Troms, og 5. september i Sør-Troms.

LO uka i Møre og Romsdal

For tredje gang skal vi arrangere LO uka. Her kan du foreløpig se hvilke forbund som deltar under LO uka. Mer informasjon kommer.