World Cup i hopp for damer 2021

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

World Cup for kvinner 2021

LO er hovedsponsor for hopplandslagene. Når det hoppes i vår region, så stiller vi villig opp! Helga 3.-5. desember var det World Cup for kvinner i Lysgårdsbakken i Lillehammer.

LO Innlandet stilte med telt, bål og strøartikler i helga. Vår rolle ved hopparrangementene, er å lage god stemning og å markere vår støtte til dem vi er sponsorer for: altså hopplandslaget for kvinner denne gangen.

For Innlandet er det stor stas å være vertskap for arrangementet med drivende dyktige utøvere fra inn- og utland. Det jobbes fortsatt med at kvinner og menn skal kunne delta i øvelser på lik linje, at prestasjoner må ha lik verdi og at begge kjønn er godt representert i idrettens styrende organer. De store arenaene og arrangementene for kvinner er en viktig forutsetning for at kvinner og menn skal bli litt mer likestilte. Det er vesentlig for LO å være en del av denne utviklingen. 

Helga 3.-5.desember var det god stemning på LO sitt arenaområde. Publikum kommer bort til oss for en prat før, under og etter rennet. Praten går om hopp og andre aktuelle tema. Ungene tar seg en aketur i bakken som er gjort istand til det. Folk tar seg gjerne en god kopp varmt drikke, litt sjokolade og får varmen ved bålet hos oss i LO. 

Så er det fullt fokus på kvalifiseringer og renn i Lysgårdsbakken! Både publikum og vi som står på LO- stand vil ha med seg de store idrettsprestasjonene.

På våre Facebook- sider, kan du se flere bilder fra World Cup for kvinner og LO Innlandets egne aktiviteter:

Kvalifiseringsrenn 3. desember
Hopprenn 4. desember
Hopprenn 5. desember

Syns du det ser fint ut å delta på idrettsarrangement sammen med LO?
Det blir flere muligheter, følg med på våre aktiviteter utover vinteren :)