Vellykket Pride i Holmestrand og Sandefjord!

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Nestleder i FO Vestfold og Telemark, Monica Holtan Fjeld, og ungdomssekretær Eivind Yrjan Stamnes på Holmestrand Pride

Vellykket Pride i Holmestrand og Sandefjord!

For aller første gang ble Holmestrand Pride arrangert lørdag 17. juni, og samme dag ble Sandefjord Pride arrangert for andre gang! LO Vestfold og Telemark var tilstede på begge!

Holmestrand Pride gikk av stabelen klokka 12 på lørdag med taler og appeller fra Dr. Graaruds plass, før det gikk parade til Dulpen, og i retur til Dr. Graaruds plass via Kirkegaten. Etter paraden var det appeller fra de politiske partiene. Hovedtaler før paraden var ordfører Elin Gran Weggesrud (Ap) og initiativtageren til Holmestrand Pride, 83 år gamle Unni Sten.

Medlemmer av HK og LO var tilstede, og det var også nestleder av Fellesorganisasjonen (FO) i Vestfold og Telemark, Monica Holtan Fjeld, sammen med ungdomssekretær Eivind Yrjan Stamnes. Oppmøtet var svært godt i fine Holmestrand som badet i 32 grader og strålende sol.

Klokka 14 samme dag gikk også Sandefjord Pride av stabelen, også i strålende sol og 32 grader. Det var fin musikk fra Sandefjords egne Gus Polden og Heine Totland med sin datter Erle Totland. Ungdomssekretær Eivind Yrjan Stamnes var tilstede også her, sammen med mange feirende LO-medlemmer! Her på bildet er Eivind sammen med en gjeng fra Arbeiderpartiet.

Vi ønsker happy pride til alle og enhver, og gleder oss til å feire Pride rundt om i Vestfold og Telemark, og Oslo Pride lørdag 1. juli!

Hvis du vil bli med LO Vestfold og Telemark på Oslo Pride - Trykk her!

Kontakt

Eivind Yrjan Stamnes

Faglig ungdomssekretær

Telefon: 412 31 941

E-post: eys@lo.no