Velkommen til Eivind som ny ungdomssekretær

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Foto: Knut-Erik Lahn

Velkommen til Eivind som ny ungdomssekretær

Vår nye ungdomssekretær heter Eivind Yrjan Stamnes. Han er 24 år og kommer fra Tønsberg. Eivind har sine unge år til tross solid erfaring fra både arbeidsliv, politikk, organisasjonsarbeid og studier. Vi gleder oss til å få Eivind med på laget.

Eivind vil starte i jobben allerede i desember. Han overtar etter Erlend Andresen som har fått ny jobb i AOF Norge, og vi er glad for at de kan jobbe sammen den siste måneden før Erlend slutter.

Erfaringen til Eivind har han fra å jobbe både som miljøarbeider i omsorgsbolig og på Vinmonopolet. I tillegg har han politisk erfaring fra AUF og Arbeiderpartiet, fra ungdoms- og studentpolitikk og fra Samisk ungdomsorganisasjon.

Eivind vil sammen med Martine ha ansvar for LOs ungdoms- og studentarbeid i hele Vestfold og Telemark, og vil være å finne på kontorene våre både i Tønsberg og i Porsgrunn.

LO samarbeider nært med fylkeskommunen på mange felt, og det er ingen ulempe at Eivind sitter i fylkestinget og er nestleder for hovedutvalg klima, areal og plan.

Kontakt

Irene Bordier Haukedal

Regionleder

Telefon: 48173740

E-post: ibh@lo.no