Siste Raw Air

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Siste Raw Air

LO Vestfold og Telemark deltar på den siste standen på Raw Air hoppkonkurransen hvor LO sponser hopplandslaget. I år er det siste året LO er hovedsponsor for hopplandslaget etter å ha vært med å bidratt til at spesielt kvinnehopperne har blitt blant de beste i verden.

I helgen er det Holmenkollenhelg hvor LO Oslo og Viken har stand for LO som en del av sponsorstøtten til hopplandslaget. Fra region Vestfold og Telemark bidrar nestleder Harald Olsen på standen i Holmenkollen.

LO har vært hovedsponsor for hopplandslaget i 6 år og bidratt til å bygge et av verdens beste hopplandslag. En av forutsetningene LO satte var at det skulle satses spesielt på kvinnelandslaget og de har bygd seg opp til å bli blant de beste i verden. Kvinnene har med Maren Lundby i spissen prestert både å bli olympisk mester, verdensmester og vunnet verdenscupen sammenlagt.

LO har hatt stand på alle de Raw Air konkurransene som har vært i Norge som ofte har gått på 4 plasser, Trondheim, Lillehammer, Oslo og Vikersund. I år er det kun Lillehammer og Oslo som har Raw Air for de bygger om anlegget i Trondheim og Vikersund skal arrangere VM i skiflyvning i år.

Det blir spennende å se hva LO vil sponse i framtiden innen idrett og kultur eller om man nå velger å ta en pause.