Programmet for industriuka er lansert

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Bildet hentet fra nettsiden til Industriuka

Programmet for Industruka er lansert

30. mai til 2. juni arrangeres Industriuka i Porsgrunn. Tittel for uka er Kraften til å endre. Industriuka / VTEC 2022 er en arena for norsk industri i grønn omstilling. Her finner du plattformer for faglig utvikling og erfaringsutveksling, og kan drive nettverksbygging på tvers av ulike industriaktører. Nytt av året er en stor messe som går to av dagene i uka.

Hver dag har ett hovedtema, med spennende og engasjerende programposter. Mandagens tema er digitalisering. På tirsdag er det energi som står på plakaten. Onsdag vies karbonhåndtering, og på torsdag vil det handle om sirkulærøkonomi og bærekraft. Innledere, debattanter og foredragsholdere kommer fra fjern og nær for å sørge for en unik og inspirerende uke, alle med sine ulike utgangspunkt og bakgrunner. Felles for alle er fremskutte og sentrale posisjoner innenfor sine fagfelt.

Initiativtaker til Industriuka er industrien gjennom klyngen Green Industry Cluster og Industrial Green Tech. Klyngene representerer om lag 90 bedrifter tilknyttet landbasert og offshore industri. Bedriftene spenner fra små firma til multinasjonale selskaper.

Bedriftene har har ambisjon om å være verdens første klimapositive industriregion innen 2040. For å lykkes med dette er det nødvendig med samarbeid både i og utenfor regionen. LO og NHO i Vestfold og Telemark er en del av dette samarbeidet.

Vi oppfordrer medlemmer og tillitsvalgte til å melde seg på arrangementene. Informasjon om programmet og påmelding finner du her.