Oppstart på Sandefjord lufthavn Torp

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Oppstart på Sandefjord lufthavn Torp

Sist uke hadde LOs Serviceprosjekt et oppstartsmøte på Sandefjord lufthavn Torp. Vi presenterte våre planer for LOs Serviceprosjekt og fikk til en god dialog med de tillitsvalgte. Les mer om våre planer her.

LOs Serviceprosjekt i Vestfold og Telemark jobber på for å opporganisere i servicesektoren. Vi vet det er kun 30% av de som jobber i handels- og servicesektoren som er organisert. Det vil LO gjøre noe med og derfor har vi dette prosjektet.

Som kjent er vi ute på kjøpesenterne Nordbyen, Down Town og Herkules i fylket, og nå begynner vi for alvor på Torp.

I møtet var representanter fra Fellesforbundet, Handel og Kontor og Norsk Arbeidsmandsforbund. De tillitsvalgte snakket løst og fast om sine utfordringer i arbeidet, hvordan man jobbet som tillitsvalgt og de fikk tips om samarbeid. Ett av målene er at vi får etablert et LOs luftfartsutvalg på Sandefjord Lufthavn Torp. Da vil vi gjerne ha med flere og vi jobber videre med å skaffe kontaktpersoner til dette.

Ellers er målet at de tillitsvalgte settes i stand til å rekruttere på tvers av bedifter på flyplassen. Vi vil bli flere LO-medlemmer, for vi vet at «Samhold gir styrke»!

Vil du komme i kontakt med oss i LOs Serviceprosjekt, kontakt prosjektmedarbeider Heidi Elise Eikeland: heidi.elise.eikeland@lo.no

Kontakt

Ole-Henrik Olsen

Organisasjonsmedarbeider

Telefon: 90584042

E-post: oho@lo.no