Nyhet - Norsk Folkehjelp er ny LOfavørfordel

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Nyhet - Norsk Folkehjelp er ny LOfavørfordel

Nyhet! LOfavør er ny stolt samarbeidspartner av Norsk Folkehjelp Melder du deg inn i Norsk Folkehjelp får du som medlem en gratis førstehjelpsveske – det er alltid kjekt å ha!

Nyhet! LOfavør er ny stolt samarbeidspartner av Norsk Folkehjelp

Norsk Folkehjelp er en viktig aktør i den norske redningstjenesten, med over 2000 frivillige som står klare til å rykke ut. LOfavør er stolt samarbeidspartner Norsk Folkehjelp sitt arbeid, og vårt felles mål er å få flere til å lære seg førstehjelp, og til å melde seg inn.

 

Melder du deg inn i Norsk Folkehjelp får du som medlem en gratis førstehjelpsveske – det er alltid kjekt å ha! 

Les mer her: Norsk folkehjelp

Norsk Folkehjelp ble stiftet av LO i 1939 og er fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon. Norsk Folkehjelps 2000 frivillige mannskaper gjennomfører årlig over 400 redningsaksjoner over hele landet. I løpet av 2020 har Norsk Folkehjelp i tillegg vært en viktig støtte for kommuner og for helsetjenesten i forbindelse med Covid-19.

Gjennom samarbeidet vil LOfavør synliggjøre den viktige jobben Norsk Folkehjelp gjør innenlands for førstehjelp og redningstjeneste. Vi vil også oppfordre flere til å melde seg inn i Norsk Folkehjelp, noe vi håper bidrar til flere aktive medlemmer og frivillige, og dermed økt beredskap i Norge.

 

Medlemmer som melder seg inn via LOfavør vil i tillegg motta en nyttig førstehjelpsveske.

 

Her er mer informasjon om samarbeidet

Kontakt

Ole-Henrik Olsen

Organisasjonsmedarbeider

Telefon: 90584042

E-post: oho@lo.no