Ny side

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Boller, brus og bra stemning på USN

USN Porsgrunn arrangerte hagefest for studentene på onsdag og LO fikk stå for desserten

LO-studentene fikk sammen med Fellesorganisasjonen, IndustriEnergi og Fagforbundet, stå på stand under USNs fadderuke i Porsgrunn på torsdag. 

For LO er studentene et satningsområde, fordi flere og flere tar høyere utdanning og det er viktig at disse kjenner til rettighetene i sin bransje når de er ferdig å studere. Vi håper derfor at ved å være nær studentene under hele studieløpet, kan gi dem inspirasjon til å ta del i det organiserte arbeidslivet. 

Mange av studentene har også deltidsjobber ved siden av studier. Det kan derfor være lurt å melde seg inn i LO allerede som student. Både fordi de få hjelp hvis noe kjipt skulle skje i deltidsjobben, og for å få med seg alle de gode fordelene det er å være LO-medlem. Vi kan blant annet nevne gunstige priser på forsikringer, laverer renter på lån, rekord høy rente på BSU, billigere kulturbilletter, rabatt på hotell og 500 avslag på strømmetjenster. I tilegg er jo innboforsikringen innbakt i LO-medlemsskapet ditt, så her kan man spare mye penger.

Vi arrangerer også kurs, bedriftsbesøk og sosiale aktiviteter gjennom hele året for studentene. 

Vi gleder oss til å bli kjent med enda flere studenter og ønsker dem lykke til å studietiden :-)