Ny side

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Foto: Erlend Angelo/LO

Statsministeren til Bø Sommarland

Martine Øverland som er faglig ungdomssekretær og LOs kandidat til fylkestinget i Telemark, fikk være med!

Tirsdag 20.juni dukket Statsminister Jonas Gahr Støre opp i Bø Sommarland. Vår ungdomssekretær Martine Øverland, som også er LOs kandidat til fylkestingslista i Telemark fikk være med. 

På besøket til Bø Sommarland fikk vi snakke med ungdom som nettopp har fått sommerjobb i badelandet og noen som har jobbet der i mange år allerede, til tross for ung alder.

Bø Sommarland sysselsetter mange ungdommer med jobb i sommersesongen, men det tar også inn folk fra NAV som ønsker arbeidstrening. 

Vi i LO er veldig glad for at det finnes arbeidsplasser som gir ungdom mulighet til å skaffe seg arbeidserfaring og få lederansvar. Ungdommene vokser mye på det!

Men, når man er en arbeidsplass som belager som ung arbeidskraft, så ligger det også et ekstra stort samfunnsansvar å sørge for at disse ungdommene får et godt førsteinntrykk av hvordan arbeidslivet fungerer. Derfor er det så viktig at det er ordnene forhold, men også trygt og gøy på jobb!

Vi fikk et inntrykk av at ungdommen trives på jobb i Bø Sommarland og det er godt å høre. 

Om to uker reiser LOs sommerpatrulje rundt i Telemark for å snakke med ungdommen selv.  Kanskje vi tar turen til Bø Sommarland for å sjekke status da ;) Vi får se!