Næringsministeren i Holmestrand

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Næringsministeren i Holmestrand

Det var full sal da næringsminister Jan Christian Vestre gjestet Holmestrand sitt åpne medlemsmøte på Fjordhotellet. Vestre hadde besøkt en rekke bedrifter på formiddagen før han kom tilbake til møte på kvelden. Både ordfører Elin Gran Weggerud i Holmestrand, ordfører i Horten Are Karlsen og ordførerkandidat i Holmestrand Eirik Bergstedt hadde forberedte innlegg.

Holmestrand Arbeiderparti startet ettermiddagen med husbesøk i sentrum hvor man delte ut roser.

Husbesøk holmestrand rampen båt.jpg

Glad gjeng på husbesøk

Det ble et godt besøkt møte på fjordhotellet i Holmestrand hvor mange ville møte næringsministeren. Vestre var tydelig i sin innledning at alle måtte være med å bidra også de rikeste. Han var tydelig på at regjeringen ikke ville flå de næringsdrivende med det nye skattesystemet, 

Han viste til den vanskelige tiden man har vært i og er i med strømpriskrise, krig i Ukraina og økte renter og priser som man ingen hadde forutsett skulle komme. Vestre pekte på at denne regjeringen også var opptatt av å skape før man kunne fordele, men at man ønsket en mer rettferdig fordeling hvor de med de høyeste inntektene må bidra mer. 

Det kom mange innspill fra salen som Vestre lovet å ta med seg i det videre arbeidet og noen ble bedt om å sende direkte E-post til han. 

Grunnen  til at møtet ble avholdt på hotellet var at en ung grunder på 21 år, Daniel som åpnet opp restauranten bare for dette møtet. Han stod midt opp i oppussing før den offsielle åpningen som skulle være på torsdag

 

Kontakt

 

Harald Olsen

Regionnestleder

Telefon: 99267917

E-post: ho@lo.no