Meld deg på Arbeidsmiljøseminar 18.juni

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Meld deg på Arbeidsmiljøseminar 18.juni

Vil du lære mer om hvordan du kan jobbe kunnskapsbasert med arbeidsmiljøet på din arbeidsplass? Og hvordan et godt partssamarbeid kan bidra til økt produktivitet? Da bør du bli med på regionalt IA-seminar i Skien 18. juni

Seminaret blir arrangert i samarbeid med Nav Vestfold og Telemark, NAV Arbeidslivssenter, Statens Arbeidsmiljøinstitutt (STAMI), og LO, NHO, KS og Unio.

 

Når: tirsdag 18. juni kl. 09.00 - 13.00
Hvor: Telemark fylkesskommune, Torggata 18, 3717 Skien 
Påmeldingsfrist: 11. juni kl. 12.00

På seminaret forteller eksperter på arbeidsmiljøarbeid om hvordan man med enkle grep kan jobbe systematisk for å bedre eget arbeidsmiljø. Du får høre hvordan man kan få til et godt partssamarbeid i praksis, hva det vil å si å jobbe kunnskapsbasert og hvorfor det er så viktig. 

Du får også presentert digitale verktøy som kan hjelpe dere å få til dette. Verktøyene er kunnskapsbaserte, bransjetilpasset og gratis.   

Foreløpig program:  

Dørene åpner, enkel servering fra kl. 8.30 

Velkommen 
Samsnakk/diskusjon ved Arbeidslivsrådet i Vestfold og Telemark, NAV, NHO, Unio, LO og KS, ledet av regiondirektør NAV Vestfold og Telemark, Anders Anundsen
Kunnskapsbasert arbeidsmiljøarbeid, ved STAMI
Arbeidstilsynets rolle i IA-arbeidet, ved Arbeidstilsynet 
Verktøyet En bra dag på jobb, ved STAMI 
Verktøyet Arbeidsmiljøhjelpen, ved Arbeidstilsynet 
Lunsj 
Arbeidslivssenteret rolle i IA arbeidet, ved NAV Arbeidslivssenter  
Partsamarbeid i praksis, et virksomhetseksempel 
Avslutning 
Vi serverer enkel lunsj. 

Målgruppe
Seminaret er rettet mot ledere, verneombud, tillitsvalgte og HR- og HMS-personell som ønsker å styrke kompetansen og engasjementet for arbeidsmiljøet. Den største gevinsten får man om leder og tillitsvalg/verneombud deltar sammen.

Praktisk
Det er gratis å delta på seminaret. Vi serverer enkel lunsj, og du må derfor melde deg på for å delta. Påmeldingen er bindende.  

Om du likevel ikke kan delta, er det fint om du melder deg av igjen innen påmeldingsfristen. Slik frigir du plassen din til noen andre. Tallet på plasser er begrenset.

 

Kontakt