Medbyggernes nye sider

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Medbyggernes nye sider

Medbyggerne i Vestfold og Telemark har fått nye nettsider. Her vil man finne ut hvordan partene  jobber for seriøsitet i byggebransjen.

Det var rett før jul at Medbyggerne fikk nye nettsider som viser hele bredden til organisasjonen.

Medbyggerne er et samarbeid mellom offentlig sektor, partene i arbeidslivet og bygge- og anleggsbransjen i Vestfold og Telemark. Ideen bak Medbyggerne er å gjennomføre tiltak og kampanjer for å fremme seriøst arbeidsliv og skape gode ambassadører.

Deltagere i samarbeidet er Statsforvalteren, Fylkeskommunen, kommunene, Skatteetaten, Arbeidstilsynet, politiet, NHO, Virke, LO og flere hundre bedrifter innenfor bygge- og anleggsbransjen. Medbyggerne er anerkjent som en betydelig aktør for å fremme et seriøst arbeidsliv og stenge døra for de useriøse.

Kampanjetiltak med høyt aktivtetsnivå og god synlighet.

I 2022 har Medbyggerne gjennomført en rekke tiltak, aktiviteter og kampanjer. De digitale holdningskampanjer er blitt vist over 2.000.000 ganger. I tillegg har de hatt print-annonser, innlegg og omtaler i digitale kanaler samt artikler i lokalpresse, fysiske magasiner og tidsskrifter. De har også gjennomført Medbyggerkonferansen, som samlet deltakere fra alle deler av samarbeidet.

Leverer på regjeringens strategi mot arbeidslivskriminalitet
Regjeringens strategi mot a-krim understøtter at ingen klarer å bekjempe a-krim alene. Medbyggerne er et godt eksempel på at felles innsats kan bidra til å løse komplekse samfunnsutfordringer. Samarbeidet engasjerer til aktivt samfunnsansvar hvor alle deltakerne kan rapportere om tiltak og aktiviteter som bidrar til et seriøst
arbeidsliv og et bærekraftig samfunn. Det viser at regional forankring og lokalt eierskap gir en merverdi – og en samlet felles front mot de kriminelle.

Vil du vite mer om medbyggerne kan du se nettsidene her

Kontakt

 

Harald Olsen

Regionnestleder

Telefon: 99267917

E-post: ho@lo.no