Mandag 26. juni begynner LOs Sommerpatrulje i Vestfold og Telemark!

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
LO/Trond Isaksen

LOs Sommerpatrulje braker løs mandag 26. juni i Vestfold og Telemark

Siden 1985 har LOs sommerpatrulje reist rundt i landet og besøkt ungdommer i sommerjobben sin. Hensikten med LOs sommerpatrulje er å informere ungdommer om pliktene og rettighetene i arbeidslivet, organisere flere ungdommer i et LO-forbund, og hjelpe ungdommer som har utfordringer i jobben sin.

I fjor ble det for tredje året på rad oppdaget en økning brudd på arbeidsmiljøloven. Mange unge har ikke fått informasjon om hvilke rettigheter og plikter de har i arbeidslivet. Da er det for mange utfordrende å vite hvilke vilkår de ikke skal akseptere. Derfor trenger vi at du blir med oss for å passe på at alt er som det skal være.

Ved å delta på LOs sommerpatrulje vil du bli kjent med mange andre ungdommer som er medlem i et LO-forbund, du vil lære mye om spillereglene i arbeidslivet, og du får være med i et viktig arbeid som bidrar til et trygt og godt arbeidsliv for ungdommer i Norge.

LOs sommerpatrulje krever ingen forkunnskaper for å delta og LO vil gi deg nødvendig kunnskap gjennom kurs i forkant av patruljen.

Trykk her for å melde deg på i siste liten!

Informasjonstjenesten er åpen

Har du spørsmål om sommerjobben? Ring 416 16 666. Du kan også ta kontakt på e-post: sommerpatruljen@lo.no.

Informasjonstjenesten er åpen til 10. august.

For presse

Journalister som har spørsmål om LOs sommerpatrulje i Vestfold bes kontakte LOs ungdomssekretær Eivind Yrjan Stamnes, på e-post eys@lo.no eller på telefon 412 31 941.

Journalister som har spørsmål om LOs sommerpatrulje i Telemark bes kontakte LOs ungdomssekretær Martine Øverland, på e-post martine.overland@lo.no eller på telefon 464 48 933.

Kontakt

Eivind Yrjan Stamnes

Faglig ungdomssekretær

Telefon: 412 31 941

E-post: eys@lo.no