Lytt til LO-radioens sending 15. januar

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Lytt til LO-radioens sending 15. januar

Årets første sending av LO-radioen var på lufta 15. januar. Sendingen hadde mange spennende tema, klikk deg videre for å høre sendingen.

Hør sendingen her.

Vi startet året med en samtale om planer for 2022, vi snakket med Marianne Nilsen Skjønstad, regionleder Fagforbundet Vestfold og Telemark,

Irene B. Haukedal, regionleder LO Vestfold og Telemark, Johnny Skogsrød leder LO Grenland og Erlend Andresen, LOs ungdomssekretær i Vestfold og Telemark.

Så hadde vi en prat med Handel og Kontor-tillitsvalgt Gard Nordberg som fikk fast stilling, nå takker han HK for jobben og vil informere andre om hvordan man går frem for å få fast stilling.

 

Så hadde vi Stein Hagland fra Brevik Musikkorps og jubileumkomiteen til Cort Adler 400 års- jubileet. Han snakket om sjøhelten Cort Adler og hva man planlegger av aktivitet i jubileumsåret 2022.

 

Til slutt i sendingen hadde vi en prat med Torstein Fjeld fra Naturvernforbundet og bybanegruppen i Grenland. Vi snakket om Bybane i Grenland og stilte spørsmålet om dette er noe Grenland trenger?