Lytt til LO-radioen fra 3. september

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Lytt til LO-radioen fra 3. september

LO-radioen hadde en innholdsrik og fin sending 3. september med tema som: Alle kan - byen for alle, Medbyggerne, Hva som skjer i LO Grenland? Og Kameratpraten med Aps Jone Blikra, Er han fremdeles lyseblå med rød prikker?

Klikk her for å høre sendingen!

Sendingenbegynte med tema: Alle kan, Byen for alle – Stein Haugland og Ragnar Anundsen i Samarbeidsrådet for personer med nedsatt funksjonsevne fortalte om deres arrangement som ble gjennomført 3. september på Rådhusplassen i Porsgrunn.

Videre hadde vi en samtale med Harald Olsen, leder for Medbyggerne i Vestfold og Telemark om deres arbeid for et seriøst arbeidsliv. Det inviteres til et leverandørseminar som vi også snakket om.

Så tok vi en prat med leder i LO Grenland Jonny Skogsrød om hva som skjer i LO Grenland om dagen og hvilke politiske saker som opptar dem. LO Grenland støtter sine kamerater i SL som er i streik.

Til slutt i sendingen får vi en hyggelig Kameratprat med Stortingsrepresentant for Telemark Ap Jone Blikra. Er han fremdeles lyseblå med rød prikker? og hva tenker han om Vestfoldbanen? Hør her!

Kontakt

Ole-Henrik Olsen

Organisasjonsmedarbeider

Telefon: 90584042

E-post: oho@lo.no