LOs Serviceprosjektet på studietur

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

LOs Serviceprosjektet på studietur

Forrige uke var medarbeiderne i LOs Serviceprosjektet på studietur til København. Her var det mye å lære og vi reiste inspirerte tilbake. Klare får å sette planer ut i livet.

Alle regionene som har LOs Serviceprosjekt deltok på samlingen sammen med LOs organisasjonsavdeling. Vi hadde en god gjennomgang av prosjektet, utvekslet erfaringer så langt og ønsker for 2023.

Etter LO Kongressens vedtak i juni så vil prosjektet bli videreført i hele 2023 med håp om videre, og mer driftsmessig form.

I LO Vestfold og Telemark er det prosjektleder Ole-Henrik Olsen og prosjektmedarbeider Heidi Elise Eikeland som jobbet aktivt med prosjektet. Det vil fortsette også det neste året.

I Købehavn så besøkte vi HK Hovedstaden. Der fikk vi høre om deres suksess med oppsøkende virksomhet, tett dialog med de tillitsvalgte og de mange kontaktpunktene de hadde med medlemmer. Det var noe å ta med seg hjem. Løpesedler og plakater har vist seg å være suksess i Danmark. Kanskje det også funker hos oss. Vi har lyst til å prøve.

Vil du vite mer om LOs Serviceprosjekt? Ta kontakt med båt prosjektmedarbeider Heidi Elise Eikeland. Send e-post ved å trykke her.

Kontakt

Ole-Henrik Olsen

Organisasjonsmedarbeider

Telefon: 90584042

E-post: oho@lo.no