LOs Serviceprosjekt fortsetter i 2023

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

LOs Serviceprosjekt fortsetter i 2023

LOs Serviceprosjekt i Vestfold og Telemark fortsetter inn i 2023. Vi har gode resultater å vise til i året vi legger bak oss, nå skal vi fortsette den gode jobben! Klikk deg videre for å lese mer.

I 2020 startet LO Vestfold og Telemark opp med sin kampanje i servicesektoren, kalt LOs Serviceprosjekt. De utvalgte kjøpesentere i fylket er Farmandstredet i Tønsberg, Nordbyen i Larvik, Down Town i Porsgrunn og Herkules i Skien, samt Sandefjord Lufthavn Torp. Gjennom pandemien har vi hatt utfordringer med å få være ute på veien for å treffe medlemmer og potensielle medlemmer, men vi fant våre arbeidsmetoder som bidro positivt til prosjektet.

Det siste året har vi kunne være mye ute. Det har gitt gode resultater og vi kunne i 2022 vise til 10 nye tariffavtaler og flere nye medlemmer. Vi er godt i gang med arbeidet på Sandefjord Lufthavn Torp.

Vi skal i januar gjennføre et kurs med tema: Medlemsrekruttering, pensjon og LOfavør. Få på plass en samling med tillitsvalgte på de kjøpesenterne der vi har kommet lengst. Og målet er å få på plass flere tariffavtaler og ikke minst få rekruttert flere medlemmer.

Ønsker du kontakt med oss? Kontakt prosjektmedarbeider Heidi Elise Eikeland: e-post.

Kontakt

Ole-Henrik Olsen

Organisasjonsmedarbeider

Telefon: 90584042

E-post: oho@lo.no