LOs Julepatrulje 2022 gjennomført

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

LOs Julepatrulje 2022 gjennomført

De siste ukene har du kunne møte fine LO-nisser på LOs Julepatrulje rundt om fylket. Vi har delt ut sjokolade og et julekort til de som står på i julestria. Dette er en hyggelig førjulstradisjon!

Vi startet opp med en julepatrulje på Sandefjord lufthavn Torp der vi fikk komme innenfor sikkerhetskontrollen og besøke de ansatte der.

Nordbyen i Larvik ble besøkt med en glad gjeng med LO-nisser som gikk rundt på kjøpesenteret. Der fikk vi snakket med mange hyggelige ansatte og vi delte ut gaver til de to butikkene som har fått tariffavtale der i år sammen med Handel og Kontor.

Down Town i Porsgrunn har også fått besøk. Der rakk vi over hele kjøpesenteret en travel fredag. Alle bli glade for å få litt sjokolade og en hyggelig hilsen.

På Herkules i Skien var vi innom 5 bedrifter som har fått tariffavtale i år, der delte vi ut en hyggelig overraskelse til de ansatte sammen med HK. Resten av senteret fikk sjokolade og julekort.

Farmandstredet i Tønsberg var siste kjøpesenter ut denne gangen. Det ble en fin dag, vi fikk snakket med mange hyggelige mennesker og delte ut mye sjokolade og julekort.

Kanskje vi dukker opp ett sted nær deg før jul? Følg med! 

Kontakt

Ole-Henrik Olsen

Organisasjonsmedarbeider

Telefon: 90584042

E-post: oho@lo.no