LOfavørkurs gjennomført

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Fra bak i salen der LOfavlrkurset ble holdt. Deltakerne sitter og venter på at vi skal starte.
Fra LOfavørkurset i Langesund

LOfavørkurs gjennomført

Sist helg ble det gjennomført et LOfavørkurs på Quality Skjærgården hotell i Langesund. Over 30 deltakere fikk høre om bank og forsikring, ferie og fritid og mye annet godt LOfavørinformasjon. Kjenner du dine fordeler?

Vil du lese mer om LOfavørfordelene: Les her.

LOfavør er LO-medlemmenes eksklusive medlemsfordeler. Trygghet i privatlivet er LOfavør sin visjon.
Kurset i Langesund sist helg hadde invitert over 30 tillitsvalgte og medlemmer til kurs, de fikk ha med familien og til sammen var vi nær 100 personer på hotellet.

Vi startet opp dag 1 med informasjon om «Viktigheten av gode medlemsfordeler» presentert av Kjersti Andresen fra LOfavør AS. Videre ble Strawberry konseret, Quality Skjærgården hotell og LOfavørfordelene i den kjeden presentert av hotelldirektør Paul W. Dørdal.

Dag 2 startet med en fyldig presentasjon av «Bank og forsikringsfordelene» presentert av Sparebank1 Sørøst-Norge. Så fikk vi høre om «Ferie og fritid» presentert av LOfavør AS. «Hverdagsøkonomi og pensjon» gikk Sparebank1 Sørøst-Norge gjennom før vi gikk til gruppeoppgave.

Oppsummert var det et godt kurs med mange gode tilbakemeldinger. Vi fikk mange gode innspill på hva som er bra med LOfavør, hva banken og forbundene kan levere og ikke minst endringer/ nye fordeler som ønskes inn i LOfavørpakken. LOfavørkomiteen i Vestfold og Telemark har mange gode saker vi kan jobbe videre med.

Kontakt

Ole-Henrik Olsen

Organisasjonsmedarbeider

Telefon: 90584042

E-post: oho@lo.no