LO-studentene på USN Bø er stiftet

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

LO-studentene på USN Bø er stiftet

Rundt 200 studenter tok turen til stand-up med Marlene Stavrum på Kroa i Bø! Arrangementet markerte starten på LO-studentene ved Universitetet i Sørøst-Norge Campus Bø, som ble stiftet samme dag.

Tirsdag 16. april ble LO-studentene på USN Bø etablert og samme kveld ble det første arrangementet avholdt på Kroa i Bø, med svært god deltakelse. LO-studentene skal være et faglig og sosialt forum for fagorganiserte studenter rundt om på studiestedene i hele landet.

Det aller første studentstyret består av leder Mathea Roseth (Fagforbundet), Herborg Kolbeinshavn (Handel og Kontor) og Elisabeth Regine Myrland (CREO). Det nye styret er allerede godt igang med å planlegge aktiviteter utover året i år.

Vi kan bare håpe på like god deltakelse som på stand-upen med Marlene Stavrum!

Marlene Stavrum har gjort standup i 5 år, og har i løpet av den tiden rukket å både vinne Humorprisen for årets humorspire, og også bli nominert til stå opp-prisen i 2019.

Marlene er også skuespiller, og har spilt i folkekjære TV-serier som "Førstegangstjenesten" og “Kongen av Gulset” på NRK. I 2022 hadde Marlene, sammen med Martha Leivestad og Maria Stavang sitt eget humorshow kalt ”M&M&M” på Latter.

Etter Marlenes stand-up opptrådde det lokale studentbandet Villris, før vår egne DJ Lizzie (Elisabeth i studentstyret) holdt stemningen oppe utover kvelden.

Vi gleder oss til fortsettelsen på LO-studentene USN Bø!

Kontakt

Eivind Yrjan Stamnes

Faglig ungdomssekretær

Telefon: 412 31 941

E-post: eys@lo.no