LO-radioens sending fra 23. september

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

LO-radioens sending fra 23. september

Vi oppsummerer valgkampen og snakker om hva partiene og fagforeningene ønsker seg etter valget. Lørdagens sending av LO-radioen kan du lytte til her!

Lytt her.

Linda Pettersen i Skien SV er en av dagens gjester som snakker om hva hvordan den politiske hverdagen blir i Skien nå etter valget. Det er klart at SV havner i opposisjon.

Jon L. Leiulfsrud, Capusleder for studentene på USN i Porsgrunn tok en tur innom studio for å snakke om studentdemokratiet. 

Nina Lund fra Fagforbundet i Porsgrunn kom også innom studio for å snakke om hva som er viktig for dem og hvorfor man skal være organisert.

Odin A. Bohmann, fra Skien Arbeiderparti, tok en prat med LO-radioen om hva som skjer i Skien etter valget. Nå er det klart at Høyre får ordføreren. Hvordan vil AP jobbe i opposisjon? Svaret får du kanskje her.

Martine Øverland, LOs ungdomssekretær i Vestfold og Telemark, forteller om ungdomskonferansen de arrangerte denne helgen. Martine er også valgt som gruppeleder for fylkestingsgruppen til Telemark Arbeiderparti og vi hører litt om hva hun vil gjøre i den jobben.

Til slutt i sendingen snakket LO-radioen med Emma Li Hu Humlegård fra Porsgrunn Arbeiderparti om hvordan det blir å ta fatt på en ny periode i Porsgrunn bystyre.

Kontakt

Ole-Henrik Olsen

Organisasjonsmedarbeider

Telefon: 90584042

E-post: oho@lo.no