LO i Larvik har avholdt årsmøte

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

LO i Larvik har avholdt årsmøte

Som første lokalorganisasjon ut i år holdt LO i Larvik sitt årsmøte onsdag 23. mars. Endelig kunne medlemmer og tillitsvalgte samles på Folkets Hus, og endelig kunne vi fra regionkontoret komme på besøk. Det var god stemning , lærerikt foredrag og debatt om frontfagsmodellen, nydelig servering og ryddig gjennomføring av årsmøtesakene. LO i Larvik er godt rustet for et aktivt 2022.

Vi fra regionkontoret fikk informert litt om Kongressen og om foreløpig status etter vedtaket om å splitte fylket. Deretter holdt Rune Alne fra Fellesforbundet avd 7 et meget godt og viktig foredrag om frontfagmodellenes historie, innhold, utvikling og betydning.

Folkets Hus i Larvik er et hyggelig lokale hvor folk benka seg rundt bordene til god mat og god prat før kvelden fortsatt med årsmøtesaker.

På tross av pandemien kunne beretning og regnskap bevitne om aktivitet i LO Larvik i fjor. Og den vedtatte handlingsplanen viser at LOfolka i Larvik har planer for stor aktivitet i inneværende år.

Svein Morten Sørensen ble gjenvalgt som leder for 2 år, og har får med seg et styre på tre representanter og tre vararepresentanter.

Kontakt