Kvinnedagen

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Illustrasjonsfoto: Maskot/NTB scanpix

Kvinnedagen!

8.mars er den internasjonale kvinnedagen og LO ønsker derfor å dele med dere de aktivitetene og markeringene som skjer i regionen vår. Vi håper at flest mulig av våre medlemmer markerer dagen på sin måte, på et av de mange arrangementene.

I koronapandemien har typiske kvinnejobber stått i frontlinjen. Det gjelder blant annet i helse- og omsorg, varehandelen og det viktige renholdet. Gjør pandemien at disse yrkene verdsettes bedre? 

Gjør pandemien at disse yrkene verdsettes bedre? Hvilken politikk trengs for å gi bedre lønns og arbeidsvilkår i typiske kvinneyrker som pandemien har vist viktigheten av?

LOs familie og likestillingspolitisk utvalg i Vestfold og Telemark ønsker å sette spesielt fokus på likelønn, etter at mange av oss har fått opp øynene for hvor viktig noen av de lavtlønte yrkene faktisk er for et samfunn i krise. Utvalget har derfor landet på at årets parole blir:

LIKELØNN NÅ!

 

Vil du markere kvinnedagen? Sjekk ut noen av aktivitetene i vår region da vel! 

8.mars markeringer:

Delta på vårt nasjonale arrangement på Facebook med LO og Arbeidepartiet fra kl 12:00-13:30 på kvinnedagen. Link til arrangementet finner du her: 8.mars: Pandemi, arbeiderkvinner og bedre vern mot voldtekt! 

 

Grenland: Se Facebook arrangement for fullstending aktivtitetsplan for hele Grenland her: link til Facebookarrangement.  Masse spennende som skjer under den såkalte "8.mars uka" som er fra 2-14.mars! 

Bø: 18:00, Bø torg. Link til Facebookarrangement.

Bamble: 17:30, Krogshavn. Link til Facebookarrangementet

Larvik: 18:00, Larvik museum (påmelding). Link til Facebookarrangementet

Kragerø: 19:30, digitalt. Link til Facebookarrangementet