Konkurranse - Vinn billetter til Herøya 1943 med Grenland Friteater

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Konkurranse - Vinn billetter til Herøya 1943 med Grenland Friteater

Abonner på vårt nyhetsbrev og bli med i trekningen av to billetter til forestillingen  "Herøya 1943" med Grenland Friteater 16. juni 2022

Vi ønsker at flest mulig abbonnerer på vårt nyhetsbrev for å få med seg det viktigste som skjer i vår region, derfor ønsker vi at en av dere får muligheten til å bli med oss på forestillingen om Herøya 1943 som er satt opp av Grenland Friteater 16. juni.

For å delta trenger du kun å abbonere på vårt nyehtsbrev via denne linken "Abboner på vårt nyhetsbrev" innen Fredag 4. mars. Vinner vil bli kontaktet via mail eller Facebook.

Herøya 1943 forteller historien om det dødelige amerikanske bombeangrepet 24. juli 1943 og det som ledet opp til det – Hydros samarbeid med Nazi-Tyskland om byggingen av lettmetallindustri på Herøya. Hva skjer med samfunnet som blir lokket eller tvunget inn i det fatale rustningseventyret? Vi følger ansatte og tvangs-arbeidere på lettmetall-anlegget til Norsk Hydro og I.G.Farben på Herøya, ansatte og besøkende ved Hydros representasjonsbygg Admini og soldater i SS Vaktbataljonen som bevokter anlegget.