Hør på LO-radioen fra 2. juli

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Steven Van Zandt på Notodden bluesfestival 2019

Hør på LO-radioen fra 2. juli

Her kan du lytte til en spennende og innholdsrik sending av LO-radioen. Her har vi snakket om LOs deltakelse i Pride, om LOs Sommerpatrulje og Hanes feriekoloni. Samtidig fikk vi en gjenhør med Kameratpraten med Arild Theiman og en samtale vi hadde med Steven Van Zandt i 2019.

Her kommer du til sendingen

I lørdagens sending begynte vi med tema: LOs deltakelse i Pridarrangementer fremover og tanken om det som skjedde i Oslo sist helg. I tok en prat med LOs ungdomssekretær i Vestfold og Telemark Erlend Malvik Andresen.

Vi forsatte å snakke med Erlend Malvik Andresen om LOs Sommerpatrulje som skal på veien fra og med mandag i vårt fylke. Hva skal ungdommen huske på? Hør svaret her!

Videre tok vi en prat med leder av LO i Grenland, Johnny Skogsrød om Hanes feriekoloni og ukas gladsak – man har fått penger fra Sparebankstiftelsen Telemark Grenland. Det har vært stor aktivitet på Hanes den siste uka, så her skjer det mye. Det er bare å følge med.

Så fikk vi et gjenhør med Kameratpraten med Arild Theimann, spesialrådgiver i Industri Energi.

Og helt til slutt i sendingen fikk vi høre intervjuet LO-radioen gjorde med Steven Van Zandt i 2019 om hans forhold til Notodden, bluesfestivalen og den da planlagte dokumentaren Bluestown rising – dokumentaren har nå vært vist på NRK. Så vi oppfordrer alle til å sjekke ut NRK-TV og finne opp Bluestown Rising. Her kan du blant annet se fagbevegelsens bidrag til Notodden Bluesfestival. Tidligere leder i LO Øvre Telemark, Alexander Lien er medvirkende i filmen.

 

Kontakt

Ole-Henrik Olsen

Organisasjonsmedarbeider

Telefon: 90584042

E-post: oho@lo.no