Gladmelding til Hanes feriekoloni

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Gladmelding til Hanes feriekoloni

Etter at fagbevegelsen overtok Hanes feriekoloni så har det skjedd mye vedlikehold og oppgraderinger på stedet. Internatbygget oppgraderes, ny garasje har vi fått og hovedhuset får ett løft. Nå har vi fått en gladmelding fra Sparebankstiftelsen Telemark-Grenland om en bevilgning på 700.000 kroner for å tilrettelegge en vei for bevegelseshemmede.

Fra gårdsplassen og ned til bryggeanlegget er det i dag vanskelig å komme seg ned for bevegelseshemmede. Dette vil styret i Hanes feriekoloni gjøre noe med, derfor søkte man Sparebakstiftelsen Telemark om støtte. Her skal det dreneres, anlegges vei, lage et platå ved bryggen og hovedhuset skal få enklere inngang.

Dette vil koste mye, selv om mye kan gjøres på dugnd av våre flinke tillitsvalgte, så må det kjøpes tjenester av andre. Dette vil vi bruke mye penger på så denne støtten kommer godt med!

«Styret i Hanes feriekoloni er veldig glad for den støtten vi har fått og er takknemelig for at Sparebankstiftelsen Telemark velger å bruke så mye penger på oss. Det er viktig for oss og ikke minst vil dette være viktig for barn og unge som skal bruke Hanes i fremtiden» - sier styreleder i Hanes feriekolini Ole-Henrik Olsen.

Følg gjerne Hanes feriekoloni på facebook her.